Retreat camp

A valódi JELENLÉTBEN
nincs ragaszkodás
az elmúlt pillanathoz,
se a megszerzett tudáshoz.
Nem bilincsel meg az emlékezet
se a tudva-tudott.
Ez a JELENLÉT a Tudás Nullpontjában
jöhet csak létre.
A TUDÁS Nullpontja a
NEMTUDÁS,
ami a valódi Szabadság
kezdete is egyben.
(Füstös Kiberov)

Egyéni Retreat Camp Füstös Kiberov | Felépülési coach
Egyéni retreat camp

3 nap, amiben megállhatsz, amiben gyakorolhatod a „csak a mai nap”-ot, megoszthatod a felépülésed eddigi tapasztalatait, ahol megismerhetsz a továbblépésben is segítő megerősítő technikákat, ahol kapcsolódhatsz önmagadhoz és a természethez, ahol kiszakadhatsz egy kicsit a hétköznapokból, és mindezt elcsendesülve egy varázslatos helyen teheted. A három napot digitális eszközök nélkül töltjük. A részletekről a kapcsolat felületen tudsz érdeklődni!

Csoportos retreat camp
Négy nap, amikor megállhatsz, gyakorolhatod a „csak a mai nap”-ot, megoszthatod a felépülésed eddigi tapasztalatait, megismerhetsz a továbblépéshez is szükséges megerősítő technikákat, kapcsolódhatsz sorstársaidhoz, kiszakadhatsz egy kicsit a hétköznapokból és mindezt elcsendesülve egy varázslatos helyen teheted. A négy napot digitális eszközök nélkül töltjük.
Csoportos Retreat Camp Füstös Kiberov | Felépülési coach

Kiket várok?

Amennyiben felépülésben lévő legalább 1 hónapja absztinens FÜGGŐ vagy (akár kémia, akár viselkedéses) és szeretnél megerősödve továbblépni, akkor itt a helyed!
Amennyiben HOZZÁTARTOZÓKÉNT vagy érintett, mert családodban, környezetedben függő személy él, kapcsolatban vagy vele, és szeretnéd megismerni a működését, a te szerepedet, lehetőségeidet, itt a helyed.

FONTOS! A Retreat Camp nem helyettesít, hanem kiegészít!
Várhatóan az első csoportos Retreat Camp 2023.09.21-24 között lesz.

Ön vagy hozzátartozója függőségben érintett? Vegye fel velem a kapcsolatot, hogy elindulhasson a változás!

Bejelentkezés