Retreat Camp

függőknek

Négy nap, amikor MEGÁLLHATSZ, gyakorolhatod a „csak a mai nap”-ot, MEGOSZTHATOD a felépülésed eddigi tapasztalatait, MEGISMERHETSZ a továbblépéshez is szükséges MEGERŐSÍTŐ technikákat, KAPCSOLÓDHATSZ sorstársaidhoz, KISZAKADHATSZ egy kicsit a hétköznapokból és mindezt ELCSENDESÜLVE egy varázslatos helyen teheted…

A Retreat Campről

Milyen lesz ez a négy nap?

Az első napot a megérkezésre, megismerkedésre szánjuk. Második nap reggeltől kezdődik az intenzívebb “munka”: minden reggel jógával hangolódunk, majd közös reggeli, ezután napindító csoport. Délelőtt és délután is különböző témájú foglalkozások lesznek, ahol majd, többek között a függőség hátterével ismerkedhetsz meg, ránézhetsz arra, hogyan tudsz közelebb kerülni, már tudatmódosult állapot nélkül is a valódi érzéseidhez. Ezen kívül foglalkozunk majd félelmeinkkel, tanulhatsz visszaesést megelőző technikákat is. Sok-sok eszközt kapsz arra, hogyan tudod megőrizni a józanságodat, mivel tudsz erősödni a felépülésben. Az estéinket jógával és napzáró körrel fejezzük majd be.
A táborban gondoskodunk róla, hogy ebben a négy napban fizikailag is feltöltődjél, sokat jógázunk együtt, egészséges, finom ételeket fogyasztunk el közösen, és lehetőleg minél többet leszünk kint a természetben.
Amennyiben felépülésben lévő függő (akár kémiai, akár viselkedési függőség) és legalább 1 hónapja ABSZTINENS vagy, akkor itt a helyed!

Ebben a négy napban a kísérőid lesznek

FÜSTÖS KIBEROV

felépülési coach, a tábor vezetője

NAGY ALÍZ

tapasztalati segítő, színháztréner

HOFFMAN KATA

klinikai szakpszichológus, színházterapeuta

JUHÁSZ CSILLA

Hatha, Rishiculture & Vinyasa Ashtanga jógaoktató

BALOGH NORBERT

vegán séf

Információk a jelentkezéshez

Helyszín

A helyszínt a varázslatos Balaton felvidék egyik legszebb pontján lévő Hi Hekaté (Káptalantóti) biztosítja.

Időpont

2023. szeptember 21-24. ( csütörtöktől vasárnapig)

A tábor ára

A tábor ára: 144.000 HUF
A fizetés módja: átutalással történik, a fizetés határideje 2023. augusztus 18; a jelentkezés véglegesítése a tábor árának kiegyenlítésével történik meg.

Jelentkezés módja

Az alábbi űrlapon lehet jelentkezni. https://forms.gle/MMphpg8diidQmuVF
Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 10.
Maximum létszám: 10 fő

Mit tartalmaz az ár?

– Szállás 12 fős dormitory-ban (Hi · Hekaté – meditációs központ és szálláshely)
– Teljes étkezés ( napi háromszori vegán étkezés)
– Az összes program (A részletes programot minden előzetesen jelentkező megkapja.)

Digit Detox

A táborban az a célunk, hogy teljes zavartalanságban tapasztaljuk meg az EGYütt gyógyító erejét! Ezért arra kérjük a résztvevőket, hogy mobiltelefonjaikat az együttlét ideje alatt ne használják, csak nagyon sürgős esetben, és akkor is csak a közös tereken kívül tegyék azt.

Kérdéseidet a táborral kapcsolatban pedig itt teheted fel: