A nagy Nemet mondás! (Felépülési történetek 14.rész

You are currently viewing A nagy Nemet mondás! (Felépülési történetek 14.rész

Napló a NemetMondokMarinak

Hú de nemet mondtam!

Hogy ezt a helyzetet most mennyire, nagyon-nagyon gyűlölöm. Annyira utálom, hogy megírom nektek. Elmúltam ugye fél éves, tényleg érzem a kémia hellyel-közzel stabilizálódását az agyamban, de a hormonok pogózását Rammsteinre, hát azt sosem fogom tudni megtanulni kezelni. Az egyik ilyen amikor menstruálok, alig várom, naná, hogy nemigaz, a másik, a tartom magam a nempasizok döntéshez. Hibák ugyan csúsztak be, de irányítva, tevőleg nem veszek részt semminek a kialakításában. Mert hogy marha könnyű persze bepótolni ezeket a kis lukakat egyéb függőségekkel, mondjuk például a szex. Ideje beszélnem róla.

Ennek a kis két éves rollercoasternek az elején már megvolt a minden is e tekintetben, szerencsém lett, valahogy, valamiért, egyik napról a másikra fullstoppot nyomott a dolog. Nem kellett vele erőlködnöm, nem remegett a kezem, hogy ilyen-olyan oldalakra felmenjek, egyszer csak érdektelenné vált a téma teljesen. Még lebegett a fejem fölött a soseleszolyanjó a szex, mint cuccal pallosa, nem igazán hittem az ellenkezőjében. Nem tudtam mást, csak kitartani, hinni, hogy de, lesz majd valami, mert lehet.

A dolog lépésről lépésre közelít az egyensúly felé, ám most nagyon durván berezgett a léc, így már estem vissza egyszer, de akkorát, mint az ólajtó, úgyhogy nemet mondtam.

Összeszorított foggal, de nemet. Nem vágja ki az agyam az agyrágó bogár, ám nemet mondani egy erősen handsome izraeli pasinak, hogy tartsak velük ma este bulizni, mondom, nem könnyen jött ki az ujjbegyemből, de csak leírtam na, hogy naggggyon jönnék ugyan, de kurva korán kelek. És hát, maradok a picsámon szépen itthon, szombat este. Megfordult a fejemben az igen, piával úgysem dőlnék be, de hát valljuk be, ezt is kipipáltam már párszor és nincs új a csodaszép nap alatt. Ahogy egyetlen ital sem fog már újat mutatni nekem, nem lesz olyan egyéjszakás kapcsolat sem, ami megérné hulla fáradtan autót vezetni holnap.

Ez is meg volt, az is meg volt, most itt az ideje valóban a józanság mámorát keresni, kicsit megetetni a NárciMarit ma is, 1) hívtak, nem is egyszer (fél éve amilyen állapotban még voltam, ez nem történik meg), 2) tudtam nemet mondani, szóval well done, lehet tovább haladni kérem.

Ez van, a keresztfüggőségeket szerintem senki nem ússza meg, de ha kitartok azt hiszem, szépen lassan le lehet koptatni mind. Érdekes amúgy, hogy pont én érzem most így, aki három évvel ezelőtt dopaminbomba listákat gyártott és hintette az igét, hogy mikkel pótoljam az akkor még csak elhagyásra ítélt, de még használt cuccaimat.

Megmaradt belőlük pár egészséges vonal, az edzésem alappillér az életemben, de ilyen a fürdő, és igen, a jó szex is, csak ugye nem kétnaponta másik idegennel. 😁

Amúgy az nem is jó.
Ha a Nárci etetést is el tudom majd hagyni, akkor fogok igazán meglepődni.

2023 Július

Marcsa